Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Papegaai - Vrijdag 16 september en nog erg vroeg !
Papegaai - Vrijdag 16 september en nog erg vroeg !
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Vrijdag 16 september en nog erg vroeg !


Gisterenavond was het weer een parrotnight, bij een gebruinde Chiel thuis. Chiel is vaker op vakantie dan thuis, maar dat weten de meesten al reeds. Afijn, we prepareren ons op de komende optredens, zoals eerder verteld: de bejaardentour. Onze populariteit onder de ‘oudere medemensch’ neemt had over hand ( of ‘vel over been’ zoals ze in Suriname zeggen) toe, want in het bejaardenkader zijn we ook geboekt voor een exclusief optreden in een bejaardenhuis in Roelofarendsveen of daar in de buurt. Deze optredens behelzen altijd een live set ( gitaren ed.) een muziekbandset ( ouwe shit). De oudjes genieten er intens van en wij ook. Aan de andere kant is het zo dat over tien a twintig jaar wij daar zelf ook zitten.

Het repeteren gisterenavond was toegespitst op 2 nummers namelijk ‘Please please me’ van de Beatles en ‘Mr. Sandman’ geschreven door Pat Ballard en beroemd gemaakt o.a. door de Chordettes. Naast Chet Atkins, Marvin Gay en vele anderen is de meest bekende versie die van Dolly Parton, Emmylou Harris en Linda Rondstadt. Dit trio kroop een keer samen de studio in en maakte een geweldige close harmony versie. Deze:

 

en deze Beatles live versie van Please please me:

 

Ben intussen de muziekles van volgende week aan het voorbereiden. Ik kreeg van  de stichting Young Crowds een tijdschrift over gehoor en gehoorschade. Volgende week de kinderen maar eens uitleggen hoe  I-pods, popconcerten en andere teringherrie schade kan berokkenen aan je gehoorbeentjes, hamer een aambeeld. Belangrijk toch? Ik ben na 45 jaar in een bandje ook al aardig gehoorgestoord aan het worden. By the way, soms doe ik ook net alsof want er wordt wat afgeleuterd op een doordeweekse dag. Kan heel handig zijn.

MOP

Er stapt een man in het vliegtuig en merkt dat er naast hem een papagaai zit. Als de stewardess bij hem komt bestelt ie een koffie en de papagaai krijst: "Een dubbele whisky en snel een beetje trut!" De stewardess brengt snel een whisky voor de papagaai maar vergeet de koffie. Terwijl de man de stewardess herinnert om koffie te brengen, slaat de papagaai de whisky achterover en schreeuwt: "Hé, doe me nog een dubbele whisky trut!" De stewardess wordt lichtelijk overstuur maar komt snel terug met de whisky, maar nog steeds geen koffie. De man bedenkt dat hij zich misschien ook zoals de papagaai moet gaan gedragen om eindelijk zijn kofie te krijgen en schreeuwt: "Hé trut! Ik heb je nu 2 keer om een koffie gevraagd. Kun je dat nou eindelijk es effe regelen?!" De stewardess raakt hiervan helemaal over de rooie laat de man en de papegaai door twee gespierde stewards het vliegtuig uitgooien. Terwijl ze naar beneden vallen kijkt de papagaai de man aan en zegt: "Jij bent ook behoorlijk brutaal, voor iemand die niet kan vliegen!"

WEERBERICHT

Komende nacht verloopt wisselend bewolkt en vooral langs de kust kan een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14 graden langs de kust tot lokaal 10 graden in het noordoosten van het land. De overwegend matige wind is zuidwest, in het noordoosten zuid tot zuidoost.

Zaterdag overdag is er vrij veel bewolking en komen er buien voor. In eerste instantie vooral in het westen van het land, in de loop van de dag ook elders. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden in het westen tot lokaal 19 graden in het zuidoosten. De zuid tot zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig.

Vooruitzichten

Vrij veel bewolking en na zondag iets afnemende neerslagkansen. Maxima rond 18 graden.

 

Met een zwierige hoedgroet en misschien tot vanavond

Han

 


16 September 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!