Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Papegaai - "And the winner is" deel 1
Papegaai -
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

"And the winner is" deel 1


Morgen, donderdag, is het dan zover; de uitreiking van de prijzen door het RABO-bank wensenfonds. Ik had voor de gein onze school ingeschreven met als wens voor twee sportteams nieuwe kleding, d.w.z. shirts, sportbroeken en kousen. Voor de vakantie bleek dat onze school genomineerd was. Vervolgens moet je dan zoveel mogelijk stemmen werven via internet ( e-mail) en op 26 juli stonden we in de onderwijscategorie 2e. Wat dat betekent? Geen idee. Mijn haar is in ieder geval geknipt, voor het geval ik morgenavond op het podium moet verschijnen om een vette cheque in ontvangst te nemen. Ja, want ik ben persoonlijk uitgenodigd door de jury om vooral te komen. Maar net als bij de uitreiking van het Gouden Kalf, betekent dat niet dat je automatisch in de prijzen valt. Ik denk eerder om de Aalmarktzaal ( extra zaal van de stadsgehoorzaal) vol te krijgen.

We worden ontvangen met koffie en een toespraak, vervolgens een cabaretprogramma en direct daarna de uitreiking van de prijzen, gevolgd door een borrel. Dat laat ik me natuurlijk sowieso niet afnemen; Susan en ik hebben een leuke avond ga ik denken. Duim voor me!

 

DANSEN

Eind oktober vindt er weer een ‘dag van de Stevenshof’ plaats. Voor tweede keer worden alle basisscholieren het park ingejaagd om iets aan bewegen te doen. Vorig jaar schreef ik het wijklied voor de Stevenshof, dat toen werd gezongen door 1200 kinderen ( dat is nog eens een koor!!) en deze keer doen we naast het wijklied ook een groepsdans. En nou komt het; ik heb me opgegeven voor een dansworkshop om de choreografie on der de knie te krijgen; ’je kan beter geblesseerd raken aan je been dan aan je pink’ is het motto. Wat voor dans is het? Ik denk zoiets:

 

Met een beetje oefenen kom ik een heel end !

 

PARROT ON TOUR

Het ging gisterenavond wel weer redelijk met mijn pinkie ( goed lezen wat er staat!: Er staat PINKIE en niks anders) half uurtje gitaar gespeeld, beetje trekkend gevoel nog maar het valt alles mee. Verder hebben we flink gezongen, vooral ouwe liedjes . Zo van; Herinner je je deze nog?

ANDER NIEUWS:

Het moet niet gekker worden in Japan:

Vast voor virtuele moord

Een Japanse vrouw werd woedend toen ze zag dat haar virtuele man in het spel Maplestory ineens van haar gescheiden was. Ze was zó kwaad dat ze wraak wilde nemen. Ze kraakte het profiel van haar echtgenoot en vermoordde hem. Virtueel, welteverstaan. Maar haar straf is echter dan echt: ze loopt het risico op vijf jaar celstraf voor de 'moord'. Om hem te vermoorden stal ze in mei de inlog en het wachtwoord van de man en legde hem om. Toen haar slachtoffer doorkreeg dat hij was vermoord, belde hij de politie. Hij klaagde haar aan voor het inbreken in een computer en het manipuleren van computerdata. Woensdag werd de vrouw daarom opgepakt in haar woonplaats en overgebracht naar de woonplaats van haar 'slachtoffer', zo'n 1000 kilometer verderop. Naast een celstraf van vijf jaar kan ze ook een boete krijgen van 5000 dollar. "Ineens was ik gescheiden, zonder waarschuwing. Dat maakte me enorm kwaad", verklaarde ze aan de rechercheurs. Het spel Maplestory is erg populair, vooral in landen als Korea en Japan. In de game moeten de spelers monsters verslaan. Maar de personen die ze daarvoor creëren, avatars genaamd, kunnen ook relaties aangaan en trouwen.

 

MOP:

Boven de 16 graag

Een Rus moet elke dag vanuit z'n werk door een donker bos lopen. Nu loopt hij daar op een dag, en opeens hoort hij zacht gepiep. Hij wil er eerst geen aandacht aan schenken, maar toch besluit hij te gaan kijken. Bij een riviertje, vlak bij het pad, aangekomen ziet hij daar een kaboutertje die op het punt staat te verdrinken. De rus redt het kaboutertje en als het kaboutertje weer op adem is gekomen bedankt hij de Rus uitbundig. "Je mag een wens doen" zegt het kaboutertje. "Nou," zegt de man "dan zou ik wel wodka willen pissen." En hopla, de kabouter regelt het. Ze nemen afscheid en even later komt de man thuis. "Vrouw, pak 2 wodkaglazen!". Z'n vrouw pakt de glazen en zet ze op tafel. De man doet z'n gulp open, haalt z'n lul te voorschijn en pist de 2 glazen vol. "Wat doe je nou?????" vraagt z'n vrouw verbaasd. "Drink maar op!" zegt de man, terwijl hij het glaasje in een keer achterover slaat. De vrouw neemt voorzichtig een slokje en is verbaasd als ze ziet dat het wodka is. De 2 feesten de hele avond door, en gaan pas laat naar bed. De volgende dag komt de man thuis en zegt tegen z'n vrouw: "1 wodkaglas, vrouw". "Hoezo maar 1?" vraagt ze. "Nou vrouw, vanavond mag jij uit de fles drinken!" 

Oh, ja, ik heb in de tuin ook een tuinkabouter... Henk heet ie. Zal eens een praatje met 'm aanknopen!

Hoedgroet

Han

 


21 September 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!