Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Papegaai - De suiker was effe op!
Papegaai - De suiker was effe op!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De suiker was effe op!


Suikerpot

Het kan natuurlijk gebeuren dat bijvoorbeeld de suiker op is. Dan is het toch verstandig een kopje bij de buurvrouw te lenen want zonder suiker kunnen er rare dingen gebeuren. Zo ook vanmiddag. In de aula viel zomaar een moeder op de grond. Soort van flauwgevallen. De aangewezen persoon om dit soort mensen weer tot leven te wekken ben ik; dr. Han Lazarus ( naar het gelijknamige Bijbelverhaal). Natte lappen, benen omhoog, limonade ( lekker veel) en een Mars; Dr. Han heeft overal een oplossing voor! En dr. Han klinkt natuurlijk ook een beetje Chinees en dat geeft vertrouwen. De patiënte voelde zich zelfs beter dan er voor. “De rekening volgt” riep ik haar nog enthousiast na, maar een algemeen gegniffel ontkrachtte deze opmerking compleet.

 

 

 

3 oktober, 3 oktober, wat ’n dag!

 

De muzieklessen stonden vandaag in het teken van het komende Minikoraalzang op de Garenmarkt as. vrijdag. Hebbie effe tijd, zou ik zeker gaan kijken ( aanvang: 13.00 uur) want het is altijd indrukwekkend om 3.000 kinderen van alle Leidse basisschool tegelijk te horen zingen.

 

Een kleine korte impressie:

 

 

 

Championsleague

 

 

 

Straks voetbalt Ajax de 2e wedstrijd in de Championsleague. Nou was het vorig jaar daar uit in Madrid niet zo’n beste wedstrijd van Ajax, dus ik neem aan dat ze dat vanavond op zijn minst gaan proberen recht te zetten. Kijk, dat ze gaan winnen is op zeker uitgesloten, maar laten ze dan in ieder geval die Ronaldo eens flink uit de wedstrijd ‘zetten’ . Zet van der Wiel maar op ‘m, komt het helemaal goed… Ik gok met een beetje hulp van Boven dat het 1-1 wordt. Zou goed zijn voor het Ajax’ zelfvertrouwen!

 

MOPJE DOEN?

 

Graag 16 jaar en ouder!

 

Een gozer komt de bank binnen gestormd met een panty over zijn hoofd, duwt de klanten voor het loket weg, trekt zijn pistool en roept: "Geld, al je geld, dit is een overval."
"Maar meneer," zegt de vrouw achter het loket, dit is een spermabank niet de ABN-AMRO."
"Dat kan me niet schelen," roept de overvaller,"doe me dan maar twee buisjes sperma." De loketiste graait achter haar in een bak met binnengekomen sperma en zet twee buisjes voor de inname opening. De overvaller laadt zijn pistool door en roept: "Opdrinken trut!" Ze drinkt het eerste buisje leeg. "Die andere ook en snel," snauwt hij haar toe. Als de loketiste het tweede buisje leeggedronken en doorgeslikt heeft, trekt de overvaller de panty van zijn hoofd en roept: "Zie je nu wel dat je het lust, ik zei het je toch!"

 

GRAPPIG HONDJE?

Maak kennis met Boo, de schattigste hond ter wereld

Dit is Boo, een nieuwe hondenster en hype op het internet. En nee, niet omdat hij super intelligent is of een uniek talent bezit, maar omdat hij er zo ongelofelijk schattig uitziet. Sinds zijn fanpagina is gelanceerd in 2009 heeft deze 5-jarige keeshond al meer dan 1,8 miljoen fans. Dagelijks krijgt hij er zelfs duizenden fans bij. Vele acteurs en zangers kunnen alleen maar dromen van een dergelijk aantal. Voor zijn baasje, die anoniem wenst te blijven en het pseudoniem J.H. Lee gebruikt, begon het als een grap. 'Mijn vrienden en ik vonden het leuk om naar foto's van Boo te kijken, dus we besloten die op een Facebookpagina te verzamelen.' Boo dankt zijn bijzondere schattige uiterlijk aan wat zijn baasje 'een gelukkig toeval' noemt. 'Het lange haar van Boo zat helemaal in de knoop, waardoor we verplicht waren om alles af te scheren', zegt Lee. 'Eerst was ik er kapot van, maar toen ik het resultaat zag vond ik hem nóg schattiger.' Momenteel is Boo druk in de weer met het promoten van zijn nieuwe boek 'Boo, the life of the world's cutest dog'. Het boek laat een heleboel exclusieve foto's zien van Boo terwijl hij zijn favoriete dingen doet: slapen, spelen, de wereld ontdekken en... de wereld doen smelten met zijn hoge knuffel gehalte.

 

 

Let op, het lijkt een speelgoedknuffel, maar hij is levensecht............

 

WEERBERICHT

Klammig was het vandaag. Na de muzieklessen, die ook over Braziliaanse sambamuziek ging kon ik mijn shirtje uitwringen. Dan maar twee keer in de week douchen……

 

Het weer zelf……

Komende nacht is er weinig bewolking en er ontstaat op uitgebreide schaal mist. De minimumtemperatuur ligt rond 11 graden. De wind is zwak uit richtingen tussen zuid en oost.

Morgen overdag wordt het na het optrekken van de mist zonnig. De middagtemperatuur ligt dan tussen 20 graden in het Waddengebied en 24 in het zuiden. De wind is zwak, aan de kust later matig uit oostelijke richtingen.

Vooruitzichten

Droog en veel zon. In de nacht en ochtend kans op mist. 's Middags warm met temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Dus dit kan nog wel, toch?

 

FIJNE WEDSTRIJD EVENTUEEL

en vanavond breng ik de opnames van "Soon it's Christmas" bij ruud zodat de dra de site opgaan. Het is niet allemaal even getimed maar het is een goede impressie.

HOEDGROET

Han

 

 

 


27 September 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!