Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Papegaai - laatste dag
Papegaai - laatste dag
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

laatste dag


Oudjaar 2011, ik heb er niet zoveel mee. Zo'n oudjaarsavond is dan wel gezellig met vrienden, drank en wat lekkers erbij, maar het voortraject, zeg maar, de dag voorafgaand aan de avond is voor mij een grote ergernis.

Ik ben erg zuinig op mijn oortjes, want als muzikant zijn deze onmisbaar. De klappen die je oren teisteren zijn qua sterkte op het niveau Afghanistan. Een bermbom maakt minder geluid! De piep zat alweer vroeg in de oren bij het fietsen naar de supermarkt. Ik sluit een jaar altijd piepend af, althans in mijn oren.

Daarnaast heb ik twee Jack Russells waarvan de een het niet boeit, al knalt zijn kop er af bij wijze van spreken, maar de ander dribbelt door het huis op zoek naar veiliger oorden. Zet echt geen poot buiten de deur en pieste vannacht derhalve tegen de tafelpoot; iets wat ik hem niet kwalijk kan nemen. Ik zou hetzelfde doen.

Ik hoop op een stil moment rond etenstijjd zodat we even 'normaal' kunnen wandelen, al is het maar voor vijf minuten....

Ik ben het met de partij voor de dieren eens, dat vuurwerk gereguleerd afgestoken moet/mag worden. Gecontroleerde vuurwerkshows zijn sowieso prettiger en mooier om te zien, dan 2500000 knalletjes en knallen waar niemand iets van ziet.

Ik wens alle huisdieren een rustige nacht en voor de niet-dieren; maak er wat goeds van het komend jaar..

Han

 


31 December 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!